Petkov Grande finale

Ker se je sredina akcija izgubljenega ruzaka srečno končala (hvala Neli, Matic in drugi), sva v petek z Matevžem lahko šla splezat nekaj novega. Matic nama je predlagal severno steno NŠGja – smer Grande finale. In sva šla.

Levitra is admitted as a successful pill for the cure of an early ejaculation. It is for sale in many different chemist’s shops and if you want to buy Levitra online using the internet it is a superb decision because one can find not expensive Levitra . You realize that usually a difficult situation occurs if you are afraid to discuss it.

Od vratc naprej je še vedno sneg, ki je sicer dokaj mehak, vseeno pa za pod steno pride prav pomoč cepina. Začetek smeri je še delno pod snegom, celotna skala naprej pa je suha in kopna – pa tudi nohta ne ;). V smeri je kar nekaj klinov, kakšen frend in jeba pa prav tako prideta prav. Še največ težav nama je predstavljal ozek kamin, kjer se je slišalo škripanje cepinov na ruzaku. Sestopila sva klasično na Vršič, na poti sta še 2 manjša snežišča, kjer pa je sneg že dovolj južen, da ti pospeši sam sestop – če te ni strah za kolena.

One Reply to “Petkov Grande finale”

Dodaj odgovor