Potepuh – nova smer v NŠG

Zgodba o tej smeri se je začela lani med prvim zaprtjem v občine. Takrat sem imel čas in urejal smeri na Slovenskih stenah, ter opazil precej prostora med Čokom in Krušljiovim stebrom. Idejo semm omenil Igorju Kremserju a sva šele sedaj našla čas.

Buy Levitra 20 Mg Online. Buy It And make Your Sexual Life Better. Order Now. Levitra 20 Mg. Levitra 20mg is used to treat men who have erectile dysfunction (also called sexual impotence). Levitra generic 20mg belongs to a group of medicines called phosphodiesterase 5 (PDE5) inhibitors. These medicines prevent an enzyme called phosphodiesterase

V četrtek sva smer navrtala od spodaj, v nedeljo pa še splezala. Smer poteka 3 raztežaje po odlični skali, v zadnjem raztežaju, kjer se združi z smerjo Krušljivi steber pa se spomniš da plezaš v Julijcih. Če bo smer ponavljana, se bo verjetno precej očistilo. Ker smer poteka večinoma po ploščah je v celoti opremljena, prvi trije raztežaji s svedrovci, zadnji pa s kombinacijo svedrovcev in klinov. Za vzpon je potrebnih 10 kompletov. Razdalje med svedrovci so večje kot v sosednjih smereh, a so svedrovci vedno tam, kjer jih potrebuješ.

Smer sva ocenila: 4c, 6a+,6b,5a, bodo pa ponavljalci povedali še svoje mnenje.

Po smeri so urejeni spusti za dvojno vrv (40m, 30m, 55m). Pri prvem spustu je potrebna previdnost zaradi naloženega kamenja na polici in lusk za katere se štrik pri vlečenju rad zatakne. Je pa seveda možno sestopiti peš v 15min na vršič.

Dodaj odgovor