Bela peč – za 4 evre plezarije

Letos zima kar traja in traja; da jo preženemo smo se odločili v petek in se okoli dveh odpravili iz Jesenic proti planini Konjščica, kjer se na okoli 1500 metrih nahaja precej lepih, dolgo športno-plezalnih smeri za začetnike.

Buy Generic Zithromax Learn more Buy zithromax antibiotic Tablets Online Helminths are found in common items, in poorly washed food: raw fish (especially herring), vegetables, meat and in open water. Penetrating into the human body, they infect it. There is an acute and chronic form of the disease, and the clinical picture will be different.

Za prvič smo tako izbrali najlažjo smer v steni, ki ponuja nekaj plezanja po razu, skrotju, zajedi, poki in po pološči. Svedrovci in klini so nameščeni zelo na gosto in na vseh stojiščih je v sidrušču rinka, ki omogoča lažji spust.

Smer smo preplezali v dobri uri in se na vrhu nismo nič obirali, ker je pihal precej močan veter in je kljub sončku včasih kar zanohtalo. Sestop smo opravili po poti na desno.

Ob vračanju v dolino smo pred zapornico ugotovili, da se ne odpre sama in je treba poiskati še dva evra, ker drugače lahko za vedno ostaneš ujet na pobočjih Konjščice, s prelepim razgledom na ostenje Storžiča. Ko smo opravili obvezen nakup žetončka, smo se vrnili v dolino in na širšem območju Kašarije, ob pici in pivu, kar dvakrat opravili analizo.

Namesto Vas smo v prelepi naravi v popoldanski izmeni uživali Mark, Jaka in Aljoša

Dodaj odgovor