Images tagged "navzdol-vriskajoc"

0 thoughts on “Images tagged "navzdol-vriskajoc"

 1. Pingback: Bivak IV na Rušju | AO Jesenice

 2. Še hvala vsem za super žur prejšnji dan – vsako leto smo boljši!
  Je bil pa dostop do smeri zaradi tega žura med težjimi 🙂

  Še pripomba: Kamin v Žabi je res izredno krušljiv in je v globino padel vsak pameten oprimek, tko da se je za nekaj časa spodaj na poti ustavila skupina pohodnikov in se verjetno spraševala kaj počneva. Do izstopa iz Žabe pa nisva našla niti enega klina.

 3. V Vratih smo v nedeljo plezali Desni slap. Proti vrhu grabna začne zmanjkovati ledu, zato smo odplezali levo v gozd. Katarina in Rok sta odšla preverit razmere še v slap, ki se nahaja za zimsko sobo , Sanjin pa ima za moj okus zaenkrat premalo ledu. V petek pop. sem se zapeljal v Sotesko. Leva stran v smeri Bohinja je suha, delal pa se je Vis-a-vis, ki je v dveh dneh očitno pridobil na debelini (Mare, slabo si me poslušal).

 4. Pingback: Izpitno obdobje – AO Kranj

 5. Pingback: VSESLOVENSKI ALPINISTIČNI TABOR (VSAT) in TABOR NEJCA ZAPLOTNIKA 17. 8. 2018–19. 8. 2018 – AO Kranj

 6. Dobr da je Klemen spisov, da nav sankcij (ali pač?) nekj je blo govora o tem.
  Sicer pa soboto z Metodom začela z Oliverjem pa naprej na Oprosti mi pape za konc pa še v severno rebro pogledat. V nedeljo pa koj po kratkih

 7. Za v hribe si moraš vedno vzeti cel dan časa, mar ne? Meni je grifov celo primanjkovalo (za razliko od Metoda, ki sem ga za štrik nazaj vlekel, da ni bil prehiter). Grife, ki sem jih spustil, pa so zaradi zlizanosti neuporabni. Se mi pa zdi, da se je na izstopu pojavila še ena leva varianta (3m v levo), kjer je ena luska in nad njo čisto nov svedrovec., Tam ni še nič zglajeno, se je po moje lažje zbasat na vrh.

 8. Za popularizacijo Korenščice je precej “kriv” tud naš prijatelj Mirko:) – letos je prav uradno odprl “Sestrier” – upoštevat je pa treba tudi ostale razmere, da imamo letos tako gužvo v Karavankah:) ampak pršiča ne bo še zmanjkal, jupiiii!

  • Bolj star mladinc… 🙂 Ce bojo razmere mislim, da bo Uroseva gor, sestop potem pa po Zupancicevi gor do Mojstrovke… Upam da se bo dalo … Pa se dva vzpona vec bosta zapisana 🙂 Lep pozdrav 🙂

 9. Božo in Lidija, hvala za čudovito smer. Danes sem jo plezal z Janžem in Dorotejo. Super očiščena, brezhibno zavarovana, zadnji raztežaj čista poezija. Ocena? Primerljiva z Mandolinco, torej se najtežavnejše mesto suče okrog 6b.

 10. V nedeljo sva z Gregom ponavljala Potepuha, Čaro in Tina pa Trdoglavce. Malo nas je sicer namočil dež, tudi toplote ni bilo kake pretirane, a nas to ni preveč motilo. Presenetljivo dobra skala in lepi prehodi. Bravo.