Dopoldanski Popoldanski žleb

V nedeljo, 25.4., sva se z Michelom spet odpravila na Vršič. Odhod nekaj čez 5:00. Rana ura je zlata ura oz. še razmeroma prazen parking. Tokrat je temperatura ozračja bolj primerna in sva lažje zapustila avto. Počasi pripraviva opremo in odrineva čez Vratca, kjer nadaljujeva proti Mali Mojstrovki. Poti, ki je nad Vratci povsem kopna, slediva do izstopa Butinarjeve grape, nato pa kreneva levo proti izrazitemu žlebu v Suhem vrhu.

Buy Zithromax (Azithromycin) Online The causative agent of moniliformosis M. m. Siciliensis, males of which are 40-45 mm parasites 1-1.5 mm wide, having 14 rows of hooks on the proboscis. Buy Zithromax Online The posterior end of the body is smooth, anteriorly segmented. In the sexually mature stage, it parasitizes in the digestive system of mice and garden dormouse.

Ko sva prišla do vstopa, se nisva preveč obirala in kar hitro zagrizla v breg. Žleb je lepo zalit, strmina pa nekoliko naraste le v delu, kjer je verjetno v milejših zimah skok, in na izstopu. Nadaljevala sva proti vrhu in bližje kot sva bila, bolj je bil greben zašiljen. Na vrhu sva se odločila, da sestopiva po južni strani. Pri sestopu sva nekaj metrov praskala po skalah, nato pa je sledil sprehod preko Vratc do avtomobila.

Bil je lep dan in lepo zaključena zimska sezona.

Hvala za pozornost 😛

Dodaj odgovor